Evenimentele business și profesionale care contează

Congres European de Bronhologie și Pneumologie Intervențională – ECBIP 2021

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

oct. 15 - 17 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Atena, Grecia

Despre eveniment

Ne face o deosebită plăcere și onoare să vă invităm la cel de-al 6-lea Congres European de Bronhologie și Pneumologie Intervențională – ECBIP 2021, care va avea loc la Atena-Grecia, la Megaron Athens International Conference Centre (MAICC), în perioada 15-17 octombrie 2021.

Programul științific va derula simultan trei piste de prelegeri și ateliere de lucru cu modele inanimate de joasă și înaltă fidelitate, deoarece încearcă să combine informații științifice, actualizări ale inovațiilor tehnologice și oportunități de formare. Sesiunile interdisciplinare cu discipline clinice și de cercetare afiliate, cum ar fi specialiști în terapie intensivă, radiologi, chirurgi toracici, pediatri, experți în informatică, vor îmbogăți agenda cu noi concepte. O atenție deosebită va fi acordată discuției despre curriculum educațional optim și dezbaterii cadrului pentru un curriculum de Pneumologie Intervențională.

ECBIP 2021 constituie o ocazie excelentă de a vă întâlni cu cercetători și practicieni clinici, colegi din întreaga lume, și de a vă extinde cunoștințele și abilitățile de practică prin intermediul unor prelegeri de ultimă generație, ateliere de lucru, sesiuni de învățare bazate pe probleme și demonstrații live. În acest scop, contribuția dumneavoastră prin trimiterea de rezumate și participarea activă este de o importanță critică.

EABIP și Comitetul de organizare ECBIP 2021 au luat în considerare circumstanțele extraordinare în legătură cu COVID-19 la nivel mondial. Astfel, facem pasul de a ne îndrepta către o ediție hibridă. Acest lucru înseamnă că Congresul se va desfășura cu opțiunea de participare în persoană sau virtuală în interacțiune și compatibilitate, pentru a asigura implicarea maximă a tuturor participanților într-o experiență științifică unitară. O platformă de ultimă generație, alături de aplicația dedicată, împletită cu realizarea fizică, vă va permite tuturor să participați, să contribuiți și să relaționați, indiferent de opțiunea de participare. Mai multe informații vor fi furnizate, așa că rămâneți conectați pe site-ul nostru pentru mai multe informații!

Organizator

Asociația Elenă de formare pentru pneumologie intervențională (HTA-IP)

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by