Evenimentele business și profesionale care contează

Confort Construct & Instal

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

apr. 08 - 10 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Arad

Despre eveniment

Târgul internaţional Confort Construct & Instal își deschide din nou porțile la Expo Arad, în perioada 8-10 aprilie 2022. Cel mai mare eveniment de construcții și instalații din Vestul României, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, adună în fiecare an firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de mii de persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

„După cum știți, activitatea din complexul Expo Arad s-a reluat în condiții de maximă siguranță sanitară. După o perioada cu multe restrictii, reluarea evenimentelor la nivel global a venit cu o cerere foarte mare din partea firmelor, prin urmare am comasat mai multe evenimente în aceeași perioadă, respectiv Târgul de construcții și instalații, Târgul primăverii cu secțiunile de flori și grădinărit, bunuri de larg consum și Târgul apicol”, declară Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

În cadrul târgului Confort Construct & Instal vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare, soluții eficiente pentru reducerea costurilor utilităților.

Organizator

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad
Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by