events intelligence for business and professionals

Conferinta Nationala de Somnologie Pediatrica – Editie aniversara 10 ani

Distribuie:
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Data

apr. 27 2023

Locație

Hotel Novotel Bucharest City Center

Despre eveniment

Sub egida Clubului Regal al Medicilor, Asociatia pentru tulburari de somn la copii si adolescenti organizeaza editia aniversara a Conferintei Nationale de Somnologie Pediatrica cu participare internationala care marcheazӑ 10 ani de la iniţierea acestui proiect unic in Romania. Evenimentul va avea loc In Bucuresti, in perioada 27-29 aprilie 2023.

Conferinta este in curs de creditare de catre Colegiul Medicilor din Romania si de catre OAMGMAMR.

Se adresează profesioniştilor din domeniul medical din specialitatile:pediatrie, pneumologie, ORL, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, cardiologie, ATI, gastroenterologie, medicina de familie, neonatologie, ortopedie si chirurgie pediatrica, fizio-kinetoterapie, ortodontie si alte specialitati implicate in abordarea multidisciplinara a pacientilor pediatrici de orice varsta cat si in tranzitia catre varsta adulta.

Coordonatorul stiintific: Sef de lucrari dr. Mihaela OROS

Partenerii stiintifici ai conferintei sunt: Societatea Românӑ de Pediatrie, Societatea Românӑ de Pneumologie, Secţiunea de Somnologie şi Ventilaţie Non-Invazivӑ a Societӑţii Române de Pneumologie, Asociaţia Românӑ de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului şi Profesii Asociate, Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti, Academia Step by Step Education.

Evenimentul este sprijinit de World Sleep Society.

Organizator

Clubul Regal al Medicilor

Parteneri

Powered by

Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de interes pentru tine. Gratuit.