Evenimentele business și profesionale care contează

Conferința Națională de Imagistică a Sânului

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

dec. 03 - 04 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Centrul Cultural Ion Besoiu, Sibiu

Despre eveniment

Societatea de Imagistica Sânului din România anunță organizarea celei de-aXI-a Ediții a Conferinței Naționale de Imagistică a Sânului,laCentrul Cultural Ion BesoiuSibiu, în perioada3-4 decembrie 2021.

Pentru a ne asigura că respectăm măsurile în vigoare, se vor pune la dispoziție150 de locuri cu prezență fizicăpentru participanții vaccinați.

Programul științific al Conferinței va include sesiuni de prezentări orale, mese rotunde și dezbateri axate pe noutățile din imagistica senologică. Calitatea informațiilor prezentate interactiv în cadrul conferinței de către lectorii invitați din țară și din străinătate, precum și participarea dumneavoastră la acest eveniment, sperăm să asigure succesul acestei ediții.

Societatea de Imagistica Sânului din România vă mulțumește pentru efortul pe care l-ați depus pentru a îngriji cât mai bine pacienții în condițiile pandemiei!

Conferința a fost creditată cu12 crediteEMC de către Colegiul Medicilor din România prin adresa 14733 /22.10.2021

Conferința a fost creditată cu10 crediteEMC de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor si Asistenților Medicali din România

Organizator

Societatea de Imagistică a sânului din România

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by