events intelligence for business and professionals

Conferința „Energia și schimbările climatice în contextul geopolitic actual”

Distribuie:
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Ești interesat de evenimente din acest domeniu?Abonează-te gratuit și le primești direct în Inbox! Selectează domeniile de interes:
Am citit Nota de informare generala privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Data

iul. 04 2022
Expired!

Interval orar

3:30 pm

Locație

Camera de Comerţ şi Industrie a României
București

Despre eveniment

Avem deosebita plăcere de a vă invita luni, 4 iulie 2022, începând cu ora 15:30, la conferința cu tema „Energia și schimbările climatice în contextul geopolitic actual”, organizată de Institutul pentru Libertate și Democrație, în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate. Evenimentul va fi onorat de prezența unei personalități recunoscute la nivel internațional în domeniul schimbărilor climatice și dezvoltării durabile, dr. Hakima El Haité, președinta Internaționalei Liberale.

Perspectiva europeană, complexă și extinsă, va fi prezentată de cel de-al doilea invitat special, dl Cristian Bușoi, membru al Parlamentului European, Preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie, iar dl Dan Barna, membru al Parlamentului Romaniei, fost vicepremier, va aborda subiectul dintr-o perspectivă națională.

Preocuparea pentru găsirea celor mai adecvate soluții ca răspuns la consecințele economico-sociale ale schimbărilor climatice a adus în prim-plan nevoia de identificare a unor noi soluții de energie regenerabilă. Concomitent, presiunea dezvoltării, bazată pe creșterea consumului, a declanșat o veritabilă spirală a crizei de resurse. Pe acest fond, războiul din Ucraina a venit să amplifice criza energetică, declanșată deja la finele anului trecut.

În acest context, conferința își propune să ofere o perspectivă națională, regională și internațională care vizează identificarea posibilelor răspunsuri în fața acestor noi provocări. Pe această cale, dorim să vă adresăm invitația de a ne onora cu prezența dumneavoastră la evenimentul ce va avea loc în Amfiteatrul Albastru al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

 

Organizator

Institutul pentru Libertate și Democrație

Speaker

Parteneri

Powered by

Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de interes pentru tine. Gratuit.