Evenimentele business și profesionale care contează

Comunitatea OSC-GlobalManager: Cum să-ți crești organizația prin digitalizare și internaționalizare

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

mart. 10 2022
Expired!

Interval orar

4:00 pm - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Pe10 martie, începând cuora 16.00,Dr. Sebastian Văduvava dezvălui membrilorComunităților OSC-MarketingManagerșiGlobalManagersecretele scalării organizațiilor în care activează prin digitalizare și internaționalizare.

Informațiile oferite de invitatul întâlnirii sunt contextualizate la situația pieței din România, dar și la cadrul european general în ce priveste evoluția mediului de afaceri. Vom afla care sunt principalele provocări cu care se confruntă companiile românești, dar și care sunt tendințele internaționale și cum pot fi acestea implementate pentru a avea succes în țară.

Durata estimată a întâlnirii este de 60 minute, iar discuția va fi moderată de jurnalistulConstantin Rudnițchi. Participarea este gratuită pentru antreprenori, manageri și specialiști în marketing. Datele de conectare se transmit ulterior completării formularului de înregistrare disponibil în invitație.

Comunitatea OSC-GlobalManagereste dezvoltată și administrată de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedeaaici. O listă de comunități,aici.

Organizator

MarketingManager.ro

Speaker

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by