Evenimentele business și profesionale care contează

CLUJ Morning Health Talk (MHT) 2021 – ,,Sănătatea digitală -Tendințe și efecte ale Covid-19 asupra sănătății digitale”

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

sept. 30 2021
Expired!

Interval orar

11:00 am - 1:30 pm

Locație

Online

Despre eveniment

FreshBlood organizează a doua ediție a CLUJ Morning Health Talk (MHT) 2021 – ,,Sănătatea digitală -Tendințe și efecte ale
Covid-19 asupra sănătății digitale”, ce va avea loc online, în data de 30 septembrie.

Acest eveniment aduce în atenție dileme precum: Cum pot colabora furnizorii de servicii medicale și inovatorii? Cum pot fi implementate soluții noi, de ultimă generație, în domeniul asistenței medicale cu scopul de a oferi o îngrijire mai sigură și mai eficientă? Obiectivul principal este de a colecta cele mai practice studii de caz și perspective din regiunile din Europa Centrală, de Est și de Sud în ceea ce privește dezvoltarea și punerea în aplicare a abordărilor inovatoare, a soluțiilor digitale în domeniul sănătății și a lecțiilor învățate despre riscuri și nevoi.

MHT este un eveniment pe bază de invitație, cu scopul de a crea o oportunitate pentru părțile interesate cheie din domeniul sănătății, profesioniști, factori de decizie de a crea rețele, de a face schimb de idei și de a se desprinde de idei la o cafea de dimineață. Discuțiile se concentrează pe studii de caz reale, bune practici și lecții învățate.

 

Organizator

EIT HEALTH

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by