Evenimentele business și profesionale care contează

Career Masterclass: Cum gestionezi emoţiile la interviul de angajare?

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

nov. 23 2021
Expired!

Interval orar

7:00 pm - 9:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Cariera este o parte importantă din viața noastră de zi cu zi, contribuind nu doar la bună-starea noastră financiară cât și la calitatea vieții noastre în general. CareerShift este inițiativa prin care ne dorim să contribuim la crearea viitorului muncii, sprijinind oamenii în a-și construi cariere de impact și a duce o viață plină de sens. Evenimentele „Career Masterclass” sunt adresate celor care sunt dispuși să investească în ei înșiși pentru a obține mai mult de la carierele lor.
CE VEI ÎNVĂȚA
1. Ce ne poate ajuta în gestionarea emoţiilor, în general
Alfabetizarea emoţională, înțelegerea profundă a emoțiilor atât din perspectivă conceptuală cât şi experienţială, este cărarea spre gestionarea emoţiilor într-un mod sănătos. Perspectiva conceptuală se creionează prin înţelegerea conceptelor, a ideilor şi a logicii emoţiilor, iar perspectiva experienţială presupune a sta cu emoțiile, a simți energia lor, a le numi, a le îmbrățișa.
2. Cum putem ajunge să ne gestionăm emoţiile şi să nu ne mai lăsăm noi gestionaţi de ele
Identificarea și depășirea convingerile limitative legate de emoții, înţelegerea conceptuală a logicii din spatele emoţiilor şi practica experienţială continuă ne oferă un cadru prin care să le înţelegem mesajul. Încorporarea acestora în gândire şi în comportament, ne ajută în desăvârşirea noastră ca indivizi, şi ne crește capacitatea de a ne gestiona emoțiile, atât în mediul personal, cât și profesional.
3. Care sunt emoţiile care apar cel mai des la interviul de angajare şi cum le putem gestiona
Interviul de angajare este adesea însoţit de clusterul de emoţii anxietate, frică şi îndoială. Motivul pentru care astfel de emoții sunt incomode este ca să le acordăm atenție. Fiecare dintre aceste emoții există pentru un motiv anume și încearcă, în felul lor, să ne ajute sau să aibă grijă de noi.

Organizator

Career Shift

Speaker

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by