Evenimentele business și profesionale care contează

Career Masteclass: Design your own job

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

dec. 14 2021
Expired!

Interval orar

7:00 pm - 9:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Evenimentul “Career Masterclass: Design your own job” se va desfășura online, împreună cu un număr limitate de persoane, astfel încât experiența fiecărui participant să fie cât mai valoroasă.

Subiecte propuse în cadrul webinarului.

1.Cum sa folosești metoda Design Thinking pentru a crea cariera pe care ti-o dorești

Plecăm de la întrebarea “Eu ce vreau sa fac pentru următoarea etapa în cariera mea ? » atunci cand orice răspuns de până acum nu pare sa te mai mulțumească.

Te uiți la oferte de joburi și nici una nu pare sa iti surada cu adevărat? Ei bine, în loc sa cauti job-ul perfect sau sa aștepți ca cineva sa ti-l ofere, ce ar fi dacă ți l-ai crea tu? Designerii își dedica foarte mult timp imaginandu-si noi produse și creând noi lumi, dar tu poți folosi imediat tool-urile lor și modul lor de a gândi pentru a-ti creea propria cariera, custome made. Te vom ajuta sa iesi din blocajul în care te afli și sa iti deschizi alternativele, intrând într-o faza de divergență.2. Construirea unui compas personal de cariera

Înainte de toate, îți vei construi propriul compas format din elementele importante care trebuie sa se regaseasca in urmatorul tau job, în așa fel incat sa te reprezinte cat mai bine. Vom folosi un tool care te va ajuta sa le identifici, sa le notezi și sa le vizualizezi în ansamblu. Aceste elemente îți vor oferi o direcție mai clară și îți vor facilita procesul în așa fel incat sa poți imagina dar și evalua diversele opțiuni și posibilități de cariera.

3. Cum alegi opțiunea cea mai potrivită

Acum ca am visat, am creat, am imaginat și am și stabilit un compas individual de cariera, putem sa trecem la etapa de decizie. Și după ce ai decis, vei putea sa iti stabilesti în mod clar care sunt următorii pași pe care îi vei face pentru a te apropia de job-ul pe care ti-l dorești și care ți se potrivește cel mai bine.

Organizator

Career Shift

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by