Evenimentele business și profesionale care contează

Brain IT: Tehnologii inovative în studierea neurochirurgiei

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

aug. 26 - 28 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Viitorul neurochirurgiei se construieşte la Sibiu în cadrul unui eveniment ştiinţific cu participare internaţională: Brain IT: Tehnologii inovative în studierea neurochirurgiei.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului „Brain IT – Brain Revealed: Innovative Technologies in Neurosurgery Study”, demarat în 2019 şi finanţat prin programul Erasmus+. Conferinţa este organizată de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu – Secţia Clinică Neurochirurgie şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu – Facultatea de Medicină, în colaborare cu partenerii de proiect de peste hotare.

Proiectul menţionat este un proiect Erasmus Plus, câştigat de către echipa de Neurochirurgie a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu precum şi cu echipe din Spania (Universitad de Las Palmas de Grand Canaria) şi Italia (Univesita Nicolo Cusano). În cadrul conferinţei vor fi diseminate către participanţi rezultatele obţinute şi va fi subliniată importanţa tehnologiei în neurochirurgia modernă precum şi impactul metodelor inovatoare în practica de zi cu zi.

Organizator

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu – Secţia Clinică Neurochirurgie

Speakeri

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by