Evenimentele business și profesionale care contează

Al doilea webinar din cadrul programului Management Modern în Educație se desfășoară pe 31 iulie

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

iul. 31 2020
Expired!

Interval orar

11:00 am - 12:30 pm

Despre eveniment

În contextul generat de pandemia actuală, profesori, elevi și părinți s-au confruntat cu o multitudine de provocări legate de procesul educațional. Măsurile de distanțare socială au determinat necesitatea de implementare a cursurilor online, indiferent dacă vorbim de învățământul universitar sau cel preuniversitar.

Edumanager.ro organizează vineri, 31 iulie, începând cuora 11.00, webinarul cu tema “Provocările cursurilor online în contextul Covid-19” , în care profesorii vor discuta despre dificultățile întâmpinate, dar și despre soluții pe care le pot utiliza în continuare pentru a putea păstra contactul cu elevii și colegii.

Peste 400 de persoane s-au înscris deja la evenimentul care va fi organizat pe platforma Zoom. Accesul la eveniment este gratuit pentru specialiștii în educație, în baza pre-înregistrării prin completarea unui formular de participare pe pagina evenimentului.

Acesta este al doilea webinar lunar organizat de cătreEdumanager.ro, platforma digitală dezvoltată de către Oameni și Companii pentru comunitatea de educație din România.

 

 

Organizator

Oameni și Companii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by