Evenimentele business și profesionale care contează

ADN Antreprenor

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

oct. 28 2021
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

Locație 2

Hibrid

Despre eveniment

Pandemia a afectat, într-un fel sau altul, afacerile antreprenoriale de orice natură: businessuri de familie, startup-uri, IMM-uri sau chiar avânturi îndrăznețe aflate doar la stadiul de idee. Unele sectoare au cunoscut, însă, și creșteri spectaculoase, în timp ce altele s-au confruntat cu blocaje severe. Oricare ar fi fost contextul, complexitatea crizei încă nu a fost complet dezvăluită și nori întunecați se arată în continuare la orizont. Simultan, criza climatică se desfășoară nestingherită în continuare, iar tranziția către circularitate, neutralitate a carbonului și sustenabilitate reprezintă un pas urgent.

Cu toate acestea, este nevoie de antreprenoriat, acum mai mult ca oricând. Antreprenorii au în ADN rezistența la incertitudine profundă, iar mediul de business are nevoie de astfel de indivizi curajoși pentru a putea naviga ape tulburi.

ADN Antreprenor va reuni antreprenori din diferite industrii pentru a pune în lumină soluțiile acestora în contextul tuturor acestor provocări atipice. Vom dezbate numeroase teme, însă accentul va fi pus pe concepte precum agilitate, reziliență și tranziție.

Organizator

Revista BIZ

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by