Evenimentele business și profesionale care contează

𝐂𝐞 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞 𝟐𝐤𝟐𝟐 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬-𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐬?

Distribuie:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Data

feb. 02 2022
Expired!

Interval orar

8:00 am - 6:00 pm

Locație

Online

Despre eveniment

Urmărind acest eveniment, puteți afla de la specialiști ai domeniului juridic, printre care se numără și Președintele Asociației noastre, doamna Mirela Iovu, care sunt preocupările curente ale mediului de business național cu privire la modificările legislative prefigurate în materie de restructurare și insolvență.

Videoconferinţa este organizată în contextul în care Proiectul de lege care transpune Directiva Europeană 1023/2019 privind insolvenţa şi restructurarea de business în legislaţia din România a reluat procesul de avizare interministerială, odată cu schimbarea de Guvern, iar legea insolvenţei va fi schimbată.Conferinţă organizată în cadrul proiectului ”Mecanismele de avertizare timpurie şi cadre preventive de restructurare în România – Reform/SC2020/023”, având ca beneficiar Ministerul Justiţiei.

Proiect finanţat Comisia Europeană prin Programul de Sprijin pentru Reforme StructuraleConsultantul selectat de Comisia Europeană: AARC Irlanda în cooperare cu CITR România şi Early Warning Europe Danemarca. Opiniile exprimate în conferinţă nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene.

 

Puteți urmări evenimentul și pe pagina de Facebook.

Organizator

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar

Speaker

Categorii

Ultimele evenimente adăugate

Evenimente pe domenii

Parteneri

Powered by