events intelligence for business and professionals

Cum utilizezi EventsOnline pentru a publica evenimente

EventsOnline este platforma care promovează evenimente business și profesionale din toate domeniile de activitate.
Iată ce trebuie să faci pentru a publica evenimente pe EventsOnline:

Îți faci cont

Contul este GRATUIT. Trebuie să completezi un formular de înregistrare AICI. Fiecare organizator beneficiaza de un singur cont.

Te loghezi

După ce contul tău este aprobat, te poți loga, utilizând adresa de e-mail și parola pe care le-ai stabilit la înregistrare.

Adaugi Evenimentul

După logare, vei vedea în Meniul de utilizator un buton Adaugă Eveniment. Dai click și completezi toate câmpurile cu informații despre evenimentul tău. Avem un minim de câteva câmpuri obligatorii de completat și sunt marcate cu *. Trebuie să adaugi și linkul paginii oficiale a evenimentului, în Tab-ul Mai mult. Poți încărca și o fotografie ilustrativă. Apoi dai click pe Trimite Evenimentul.

În așteptare

Status-ul evenimentului publicat de tine este Pending până un editor OSC îl vizualizează, încadrează în categoria potrivită și îl publică. Dacă sunt necesare informații suplimentare, vei fi contactat pe e-mail.

Evenimentul este publicat

Vei primi o notificare pe e-mail de îndată ce acesta este publicat și îl vei putea vizualiza.

Evenimentele mele

În meniul de utilizator, cu click pe butonul Evenimentele mele, poți vizualiza toate evenimentele publicate de către tine.

Nelămuriri

Dacă ai nevoie de asistență suplimentară sau întâmpini dificultăți, te rugâm să ne trimiți un e-mail la: contact [at] eventsonline.ro

Nu mai rata niciun eveniment!

Eventsonline.ro te ajută să fii la curent cu toate evenimentele din domeniul tău!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi îți vom trimite săptămânal un newsletter cu evenimentele de interes pentru tine. Gratuit.